WARUNG MINI CEINTUURBAAN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Warung Mini Ceintuurbaan Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 14:13 Maaltijd was heerlijk en veel, en werd netjes naar boven gebracht op dec2e verdieping. Helemaal top!
19 feb 2024 om 21:21 Voor herhaling vatbaar & ik ben enorme fan van alle sambal !!!! Roti rol & geroosterde kip Heerlijk !! Vriendelijke bezorger weer !!!
19 feb 2024 om 7:51 Het was heet en overheerlijk
18 feb 2024 om 23:58 Niet warm. Plakrijst en dikke smaakloze satesaus
18 feb 2024 om 20:08 Heerlijke rotirol & sambal is top !!!! Aardige bezorger !!
18 feb 2024 om 17:48 Ik heb nog nooit zo heerlijk surinaams gegeten, behalve bij mijn oma dan hahaha het was echt boven mijn verwachtingen, waardoor ik nu weer ga bestellen voor vanavond , de bezorger was ook super nice
17 feb 2024 om 23:27 Slechtste roti ooit. Oude kipfilet, smerige rotiplaat, oud ei en ongare aardappels.
17 feb 2024 om 21:23 Wij hebben hier vaak gegeten en besteld, maar de prijzen zijn wel erg omhoog gegaan en ook nog eens geen sambal bij 3 gerechten… daarover zijn we wel teleurgesteld.
14 feb 2024 om 21:40 Het eten was lekker & de bezorger was op tijd.
14 feb 2024 om 21:18 Er was kipfilet beloofd, maar er zat een groot stuk kip met bot in mijn pom. Anders zou ik 5 sterren geven.
14 feb 2024 om 19:17 Eten prima, zoals altijd Vriendelijke en behulpzame bezorger. Zeer tevreden.
12 feb 2024 om 23:32 Heerlijke Roti en Kip Ketjap ! :-)